Nimue Gelaatsbehandeling

Nimue Gelaatsbehandeling

Gelaatsbehandelingen van Nimue zijn doeltreffend, geven direct resultaat en geven mooi resultaat op de lange termijn. Met name voor lange termijn resultaat is het belangrijk om ook thuis over te schakelen op Nimue. Vele clienten zijn hier al mee begonnen, en tot dusver is iedereen enthousiast: het doet echt wat voor je.

Voor in de schoonheidssalon zijn er geavanceerde Nimue gelaatsbehandelingen voor specifieke wensen, die alleen door uw schoonheidsspecialiste mogen worden gegeven.

Professionele Nimue behandelingen

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Nimue Active core of basis Treatmentvoorna-nimuecore

Een actieve verjongingsbehandeling, ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Een potentiële, zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat, die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde, stralende huid textuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Vanaf Euro 40,00 en Euro 46,50

 

Nimue 35% Glycolic Treatmentvoorna-rood

Een (standaard) actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid.

Deze behandeling kost Euro 60,00

Nimue 7.5% TCA Treatmentvoornapigment

Intensieve behandeling, bedoeld voor een door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active Complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.

Deze behandeling kost Euro 69,00

Nimue Bio Lacto Treatmentvoorna-biolacto

Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om hyperpigmentatie en zonbeschadiging te behandelen. De huidverjongende peeling op basis van lipase en protease werken in synergie met actieve werkstoffen om de huid te verhelderen. De cocktail op basis van melkzuur, pyruvic acid en amandelzuur zorgen voor een verjongende werking en vernietigen pigmentophopingen. Deze gecontroleerde peeling behandelt alle pigmentproblemen zonder de huid overmatig te belasten. Het resultaat is een gladdere en fijnere huid met een egale huidskleur.

Deze behandeling kost Euro 69,00

Penta Salaic Peelvoorna-pentasalaic

Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om de problematische, vette en acne huid te behandelen. De zuiverende peeling is op basis van vijf ingrediënten die allemaal op elkaar in spelen en acne vanuit alle fronten behandelen. Het complex op basis van zuren bevat onder andere salicylzuur en pyruvic acid. Het resultaat is een zuivere huid met minder littekens en zonder roodheid.

Deze behandeling kost Euro 69,00