Schoonheidssalon

Onze huisvesting

Sinds september 2019 zitten wij op een stijlvolle locatie aan de Industriestraat 60 te Hengelo. Nieuw is de samenwerking met talentvolle kunstenaars, die in de royale ontvangstruimte mogen exposeren. Meer informatie over de kunstexposities vindt u op de pagina “Gallery”.

Zenn biedt een breed scala aan behandelingen in haar praktijk. Onder andere ook Guasha Gelaatsbehandeling, waarbij uw gelaat wordt behandeld volgens oude Oosterse traditie. In kuurverband is deze behandeling zeer geschikt voor het verbeteren van uw huid bij couperose, huidveroudering, acne, rosacea, pigment et.
In ons instituut werken we met innovatieve merken en behandelingen om optimale huidverbetering te bewerkstelligen. Laat u eens adviseren aan de hand van de huidscan,  waarna de behandeling en producten worden besproken. Er zijn ook acne- en camouflagebehandelingen mogelijk die vergoed worden door de verzekering.

Naast de effectieve gezichtsbehandelingen blinken we ook echt uit als het gaat om wellness.
Behandelingen zoals (lichaams) massages, manicure, ontharen, pedicure en voetreflexmassages zijn hier allemaal mogelijk.
Het doel is om iemand met een huidprobleem zoals huidveroudering, acne, rosacea en hyperpigmentatie te helpen en zich weer in balans te laten voelen met zichzelf.