7 dagen per week bereikbaar

Zenn gaat alleen verder en heeft een idyllisch pand gevonden aan de Industriestraat 60 in Hengelo. Op maandag 2 september 2019 zijn de deuren daar voor het eerst opengegaan. 

Nieuw is het samenwerkingsverband met kunstenaars, die  exposeren in de royale ontvangstruimte van uw salon. Onder het genot van een kopje versgemalen koffie of een kop thee kunt u genieten van hetgeen kunst te bieden heeft. Natuulijk is er ook een lees- en puzzeltafel, dus neem het er rustig van.

Zenn gaat met haar huidbehandelingen steeds meer de diepte in, met de inmiddels bekende Dermapen worden mooie resultaten behaald. Maar ook steeds meer aandacht is er voor chemische peelings en specifieke huidgerichte behandelingen, zoals behandeling van pigmentvlekken, rimpels, acne en rosacea.