7 dagen per week bereikbaar

Nimue

NIMUE staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming.
Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

rejuvenation (verjonging)

Actieve ingrediënten worden ingezet om de gezondheid van de huid te stimuleren en te activeren waardoor de huid structureel verbetert. Zoals Alpha Hydroxy Acids, Vitamine A Ester, Peptiden en DMAE. De drievoudige combinatie van AHA’s is effectiever dan alle andere combinaties. Dit brengt een synergetische actie teweeg en stimuleert overige individuele zuren. De AHA’s zijn gebufferd tot een optimale pH-waarde, dat een maximaal peelende en stimulerende werking biedt.

restoration (herstel)

De producten bevatten wetenschappelijke vooruitstrevende ingrediënten, gewonnen uit bio-technologische en natuurlijke bronnen, die in staat zijn de balans van de fysiologische functie van de huid te verbeteren.

antioxidation (anti-oxidatie)

Krachtige Vitamine E en C Ester, L-Ascorbic Acid en superantioxidant Alpha Lipoic Acid hebben een synergetisch evenwicht dat de negatieve eigenschappen neutraliseert of vernietigt van vrije radicalen. Ook beschermt het de huid tegen vroegtijdige huidveroudering. Alpha Lipoic Acid heeft ook een krachtige werking tegen roodheid.

sun protection(Zonbescherming)

Bescherming tegen de zon (verminderen en voorkomen van schadelijke effecten van UV stralen op de huid) vormt een belangrijk deel van het Nimue Skin Health programma. Nimue’s wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling zorgt voor een veilige en hoge kwaliteit zonnefilters die gebaseerd zijn op een synergetische combinatie van ingrediënten. Dit levert samen met hydraterende en anti-ageings bestanddelen een optimale bescherming tegen schadelijke effecten van UVA en UVB stralen. Zonbescherming speelt ook een belangrijke rol bij het onder controle houden van pigmentatie en de gezondheid van de huid.