7 dagen per week bereikbaar

Artistry

ARTISTRY biedt een groot scala aan geavanceerde huidverzorgingsproducten, van basisproducten voor dagelijks gebruik tot luxe verwenproducten, waarmee elke vrouw haar behoeften op schoonheidsgebied kan vervullen, ongeacht haar leeftijd of huidtype.

ARTISTRY is en blijft grensverleggend op het gebied van schoonheid. De natuur heeft ons geïnspireerd om op zoek te gaan naar de beste plantaardige ingrediënten. En omdat bij ons het resultaat altijd op de eerste plaats komt, komen we met de ene doorbraak naar de andere met wetenschappelijk geavanceerde, krachtige en effectieve producten.

ARTISTRY is een hoogwaardig product en zorgt voor waarlijke huidverbetering!

Meer informatie over deze geweldige producten vindt u op: http://www.amway.nl/user/estherrisseeuw

Lady Esther

De vakkundige competentie van een cosmetica merk kenmerkt zich door haar prestaties op het gebied van research en ontwikkeling. Lady Esther ontwikkelt en produceert cosmetische speciaal producten sinds 1913. Onafhankelijke instituten krijgen van Lady Esther regelmatig opdrachten om dermatologische- en werkzaamheidstesten door te voeren. Het resultaat is de bijzondere huidvriendelijke, werkzame en omvangrijke serie aan verzorgingsproducten. Bovendien laat Lady Esther haar producten niet op dieren testen!