7 dagen per week bereikbaar

Dr. K. Dermapen

De Dr. K. dermapen is een efficiente en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een dermapen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C, retinol of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Dermapen voor rimpels

De dermapen behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductie therapie. Uw schoonheidsspecialiste kan u hierover verder informeren.

Multifunctioneel! zowel geschikt voor de Nano-Needle als de Multi-Needle.

Een complete behandeling van het gelaat met de Dermapen kost 122 euro.