7 dagen per week bereikbaar

Onze huisvesting

Sinds september 2019 zitten wij op een stijlvolle locatie aan de Industriestraat 60 te Hengelo. Nieuw is de samenwerking met talentvolle kunstenaars, die in de royale ontvangstruimte mogen exposeren. Meer informatie over de kunstexposities vindt u op de pagina “Gallery”.

Zenn biedt een breed scala aan hoogwaardige behandelingen in haar praktijk. Onder andere diverse chemishe peelings of de dermapen voor zichtbaar direct resultaat. Nieuw is de behandeling van Me-Line, die als eerste ter wereld gespecialiseerd is in alle soorten pigment voor alle huidtypen. Uw huidspecialist stelt graag een behadelplan samen met u op.

In ons instituut werken we met innovatieve merken en behandelingen om optimale huidverbetering te bewerkstelligen. Laat u eens adviseren aan de hand van de huidscan, waarna de behandeling en producten worden besproken. Er zijn ook behandelingen mogelijk die vergoed worden door de verzekering.

Naast de effectieve gezichtsbehandelingen blinken we ook echt uit als het gaat om wellness.
Behandelingen zoals (lichaams) massages, manicure, ontharen, pedicure en voetreflexmassages en guasha gelaatsmassages zijn hier allemaal mogelijk.
Het doel is om iemand met een huidprobleem zoals huidveroudering, acne, rosacea en hyperpigmentatie te helpen en zich weer in balans te laten voelen met zichzelf.