7 dagen per week bereikbaar

Zenn Gallery: Colin Meijer

Toch is hij van kind af aan gepassioneerd door de schoonheid van het Verre Oosten en de Hindoestaanse Goden en Godinnen. Al vroeg is hij begonnen met het scheppen van zijn eigen wereld op papier, met potlood gemaakt groeien de mooiste creaties, gedetailleerd en kleurrijk. Zijn fantasie leidt hem, wat op papier komt ontstaat in zijn hoofd. Hij is weken bezig aan een tekening, maar het resultaat mag er zijn, een kunstwerk waar je blij en gelukkig van wordt.

Naast zijn passie voor tekenen maakt Colin ook muziek. Op zijn 7e begon hij aan zijn tweede passie, zingen en muziek maken. Nu gebruikt hij nog steeds dezelfde technieken en heeft hij nog steeds dezelfde passie voor zijn creatieve uitingen. Het liefst doet hij dit de hele dag. Het is zijn reis naar een wereld alleen voor hemzelf, zonder oordeel of haat, alleen maar liefde en schoonheid.

Al zijn tekeningen zijn authentiek en gemaakt zonder voorbeeld. Elk idee begint als een fantasie. Soms lukt het hem om de visie die hij in zijn hoofd heeft precies te vertalen naar papier, maar soms groeit het zodanig dat het eindresultaat niet meer lijkt op het initiële idee, hij laat zich graag meevoeren door zijn creativiteit.

Meer informatie op http://www.colinmeyerart.com